پاورپوینت فرآورده های شیلات

دسته بندي : شیلات

توضیحات:

 فایل پاورپوینت فرآورده های شیلات ،در حجم 18 اسلاید قابل ویرایش.

بخشی از متن:

¢آبزیانی که از دریا برداشت می شوند شامل انواع مختلفی میباشند که از جمله میتوان به ماهی های آب های شیرین،ماهی های آزاد یا مهاجر ، سخت پوستان (میگو و خرچنگ ) ، نرم تنان ( انواع صدف) ، پستانداران دریایی ( فک و نهنگ ) و گیاهان آبزی ( آگار ) و مروارید و مواد دیگری که از آبزیان استخراج می شود .

¢مهمترین ذخایر ماهی شمال کشور شامل ماهیان خاویاری ( استروژن) و ماهی کیلکا می باشد و از جمله ماهیان خوراکی جنوب کشور می توان به حلوا سفید ، میگو ، شاه ماهی ، راشگو ، شیر ماهی ، هوور ، حلوا سیاه ، شوریده ، ساردین و ...... اشاره کرد .

و...

فهرست مطالب :

  • مقدمه
  • ارزش غذایی ماهی و ترکیبات آن
  • ¢صید و جابجایی ماهی
  • سرد کردن
  • نگه داری ماهی توسط انجماد
  • ¢روش های انجماد
  • مراحل انجماد ماهی
  • لعاب دادن
  • دیفراست ماهی منجمد
  • نگهداری ماهی از طریق دودی کردن
  • ¢نگهداری ماهی توسط اشعه
  • نگهداری با استفاده از نمک زدن
  • فواید شور کردن
  • نگه داری ماهی به روش خشک کردن
  • نگه داری به طریقه کنسرو کردن
  • ماریناد
  • پودر ماهی
  • خاویار
  • تکنولوژی تولید خاویار


این فایل با فرمت پاورپوینت در 18 اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.

 

 


دسته بندی: شیلات

تعداد مشاهده: 83 مشاهده

کد فایل:32909

انتشار در:۱۳۹۸/۹/۱۵

حجم فایل ها:56.4 کیلوبایت

قابلیت ویرایش: دارد

تعداد صفحات: 18

فرمت فایل: PPTX


اشتراک گذاری:
 قیمت: 16,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل