دانلود گزارش کاراموزي آماده رشته صنايع غذايي در كارخانه تن ماهي پونل

دسته بندي : گزارش کاراموزی » گوناگون

گزارش کاراموزي بررسي كارخانه تن ماهي پونل شامل(15 صفحه)که کاملا قابل ويرايش مي باشد و همچنين به راحتي مي توان فونت آن را به مورد دلخواه تغيير داد و در تهيه آن کليه اصول نگارشي، املايي و چيدمان و جمله بندي رعايت گرديده است. اين گزارش کاراموزي براي دانشجويان رشته هاي مرتبط کاربرد دارد و اميدواريم کمکي براي تحقق به رسيدن اهداف شما کرده باشيم. در ادامه ابتدا بخشي از متن اين گزارش کاراموزي را براي شما آورده ايم ، سپس فهرست مطالب را براي شما قرار داده ايم تا بتوانيد جزئيات آن را مشاهده کنيد و در صورت تمايل آن را دانلود نماييد.


قسمتي از متن گزارش کاراموزي:

فهرست
مقدمه
اطلاعات فني كارخانه
توضيح كامل روند توليد
چارت سازماني
نمودار فرايند عمليات OPC
نمودار مونتاژ


مقدمه

پروژه بنده در مورد كارخانه تن ماهي پونل مي باشد . كه واقع در استان گيلان ،30 كيلومتري شهرستان انزلي شهري به نام پونل مي باشد .شركت پونل يكي از هفت شركت زنجيره اي pounel group است كه فعاليت خود را از سال 68 آغاز كرده و در ابتدا با پرورش شاه ميگو و سپس با توليد كنسرو خوراك ، كنسرو ماهي در روغن زيتون ، كنسرو رژيمي ، كنسرو ماهي در روغن آفتابگردان ، fastfood ، صادرات شاه ميگو به كشورهاي آلمان – هلند – امريكا و ساير كشورهاي مجاور مشغول به فعاليت است .البته هم اكنون نيز گروه R&D ( تحقيق و توسعه ) در حال مطالعه طراحي جديد است كه بزودي توليد سوسيس و كالباس پونل نيز آغاز شود .

تعداد پرسنل شاغل در كل كارخانه در ابتداي توليد يعني در سال 68 بيست نفر بود ، اما در حال حاضر تعداد پرسنل 120 نفر مي باشد . كه تعداد 40 نفر از اين افراد داراي مدرك كارشناسي و كارشناس اعم از فني و اداري و آزمايشگاه و غيره مي باشد . و 20 نفر ديگر از اين افراد داراي مدرك فوق ديپلم كه در توليد و انبار داري و قسمت فروش مشغول به كار مي باشند و 60 نفر ديگر اين افراد نيز داراي مدرك ديپلم و زير ديپلم مي باشند كه كارگران واحدهاي مختلف محسوب مي شوند و كلاً 80 نفر از اين افراد در بخش توليد فعاليت مي كنند كه متوسط سابقه كارشناس 10 سال و متوسط سابقه كاگران در حدود 15 سال مي باشد .

اطلاعات فني كارخانه

1- ظرفيت سردخانه زير صفر ،60تن مي باشد .
2- ظرفيت ديگهاي بخار        2 عدد ديگ 3 تني Fire tube
                                      1 عدد ديگ 2 تني Fire tube مي باشد .
3- چهار عدد دستگاه لينگر در بندي كنسرو وجود دارد .
4- ماكزيمم توان دربندي هر دستگاه در يك دقيقه 50 عدد قوطي مي باشد.
5- قدرت برق اين كارخانه 250 كيلو وات مي باشد .
6- تعداد پرسنل شاغل در كل كارخانه 120 نفر مي باشد كه تفكيك اين نيروها در هرواحد به صورت زير مي باشد : در قسمت توليد 80 نفر – نگهباني 8 نفر – اداري 12 نفر – فني 12 نفر – و قسمت انبار نيز 8 نفر مشغول به كار مي باشند .
7- يك شيفت در روز در حال توليد مي باشند كه هر شيفت كاري 8 ساعت مي باشد.
8- تعداد توليد روزانه30000 قوطي در روز است ولي ظرفيت اسمي توليد كارخانه 50000 قوطي است .
9- مصرف ماهي ورودي به كارخانه نيز 15 تن در هر روز مي باشد .

توضيح كامل روند توليد

ابتدا ماهي خام در ورودي سالن توليد شماره 1 ( كه در تصوير layout كارخانه مشخص شده است ) توسط دستگاه هاي برش A قطعه بندي مي شود و سپس در مرحله بعد در اتاق پخت اوليه شماره 2 توسط فشار بخار اتاقهاي استيل پخت قسمت b پخته مي شوند.
با اين وجود هر عدد قوطي كنسرو با در نظر گرفتن مواد اوليه و هزينه هاي فوق 900 تومان برآورد مي شود كه قيمت فروش هر قوطي كنسرودر بازار 1200 تومان است .بنده باانجام دادن اين تحقيق توانستم دو پيشنهاد به مسئولان شركت تن ماهي پونل بدهم ( البته باراهنمايي هاي استاد عزيز و ارجمند )

1- پيشنهاد اول اينكه دستگاه پر كن قوطي اين شركت توانايي پر كردن فقط 40 عدد قوطي رادر دقيقه دارد كه اگر از دستگاهي ( كه در بازار نيز وجود دارد ) كه توانايي پر كردن 160 عدد قوطي را در دقيقه دارد را خريداري نمايند . مقرون به صرفه مي باشد و توليد نيز در زمان كمتري انجام مي شود در اين صورت مشكل عدم تناسب ظرفيت نيز از بين مي رود .

2- پيشنهاد دوم بنده ، براي كاهش مشكلات عبور و مرور در داخل سالن توليد و كاهش زمان انتقال مواد و حتي افراد از جمله مهندسين و كارگران شركت بود . كه سالن توليد اين شركت به صورت ( L ) شكل است كه اگر اين سالن ها به صورت موازي باشند مشكلات انتقال بار و ... بر طرف خواهد شد .

البته مدير عامل شركت در مورد بند يك به صورت فوري دستور را صادر فرمودند . در مورد پيشنهاد دوم باز هم موافق بودند اما به علت زمان زيادي كه تعمير سالن توليد احتياج داشت تا به صورت موازي ساخته شود انجام نگرفت ولي گفته شد كه در ساخت سالنهاي ديگري كه قرار است در تابستان سال آينده انجام شود اين مورد را حتماً در نظر خواهند داشت و اجرايي مي كنند.
دسته بندی: گزارش کاراموزی » گوناگون

تعداد مشاهده: 472 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:21 کیلوبایت

 قیمت: 9,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل