پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن

دسته بندي : علوم پزشکی » بهداشت عمومی
مشخصات فایل
عنوان: پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 82




محتویات

مبنای تقسیم بندی خوراکی ه

اقسام خوراکی ها

اقسام اغذیه

مراتب درجات چهارگانه ادویه

خوراك اصلي انسان

غذا و مزاج

نکات لازم در غذا خوردن

نبایدها

طعم غذا

ارتباط طعم غذا با کیفیت آن

طعم غذا

ظرف غذا

وجود خلط صفراوی در معده

تدبیر آب
و  . . . . . . . .



قسمتی از پاورپوینت

مبنای تقسیم بندی خوراکی ها:

1- تأثیر به ماده (انواع غذا)

2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)

3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)




اقسام خوراکی ها:

1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)

2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)

3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)

4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)

5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)

 روغن گاو، سیب، جدوار

 افیون، سم مارها

 

اقسام اغذیه:

1- صالح الکیموس و فاسد الکیموس
2- لطیف و کثیف
3- کثیر الغذا و قلیل الغذا
و . . .. . . .
دسته بندی: علوم پزشکی » بهداشت عمومی

تعداد مشاهده: 857 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 82

حجم فایل:3,931 کیلوبایت

 قیمت: 12,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    پاورپوینت